Materiaalit

Lataa kaikki tarvitsemasi materiaalit omiin vaalistamisiisi Materiaalipankistamme.

Kuva Vaalistajan bingolapusta.

Vaalistajan bingo

770 kt

Voit tulostaa bingolapun tästä tai pelata sitä lataamalla kuvan puhelimeesi. Aina kun saat rivin täyteen, voit huutaa bingo, ottaa kuvan lapustasi ja jakaa sen somessa. Muista merkitä postaus julkiseksi ja tägätä @vaalistaja, niin löydämme sen. Palkitsemme joka viikko yhden henkilön.

Kuva Vaalistaja-flyerista.

Vaalistajan flyer

260 kt

Mitkä asiat ovat Vaalistajalle tärkeitä, minkä puolesta Vaalistaja toimii ja mitä se haluaa nostaa keskusteluun eduskuntavaaleissa? Vaalistajan flyerista löydät vastaukset sekä listauksen Vaalistaja-materiaaleista ohjeineen.

Kuva Vaalistaja kysyi - puolueet vastasivat -taulukosta.

Vaalistaja kysyi – puolueet vastasivat

1 100 kt

Vaalistaja lähestyi eduskuntapuolueita ja pyysi heitä kertomaan kantansa työntekijöille tärkeisiin kantoihin. Vastaukseksi kelpasi vain selkeä kyllä tai ei. Lataa taulukko puolueiden vastauksista!

Kuva "Puolueet vastaavat - ansiosidonnainen työttömyysturva vähintään nykyisellä tasollaan" -flyerin kakkossivusta.

Puolueet vastasivat – ansiosidonnainen työttömyysturva on pidettävä vähintään nykyisellä tasollaan

360 kt

Vaalistaja kysyi puolueilta, pitääkö ansiosidonnaisen työttömyysturvan taso ja kesto pitää vähintään nykyisellä tasollaan. Lataa flyer, niin näet tulokset!

Kuvakaappaus Palkalla tultava toimeen -flyerista.

Puolueet vastasivat – palkalla tultava toimeen

800 kt

Vaalistaja kysyi puolueilta, mitä mieltä ne ovat sunnuntailisän säilyttämisestä ja työntekijöiden kiky-maksujen siirtämisestä takaisin työnantajien maksettavaksi. Lataa flyer, niin näet tulokset!