17/03/23

Kelarottia, kärsiviä miljonäärejä ja seutulippu Vantaalle. Miten nämä liittyvät veroihin?

Tarkoittaako veroale matkaa Santorinille? Kumman pussiin 5 miljardin euron tulonsiirto päätyi: sairaanhoitajan vai sähköntuottajan?💸 Katso video niin tiedät voiko matkan Santorinille jo varata.

Viikko 9

Onnistuuko paikallinen sopiminen Ukkometson avulla? Onko virastotädit cool kun räppäävät vakavista aiheista? Katso video niin tiedät vastauksen näihin.

Viikko 9

Töitä tehdään palkan takia, mutta mitä jos siitä ei makseta? Kahvion munaleivätkään tuskin riittävät korvaukseksi🥲 Katso video niin tiedät millainen se munaleipä oikeasti on.

Viikko 8

Liittyykö Sanna Marinin biletys 💃 työttömyyteen? Onko parisuhdepostaukset 👩‍❤️‍👨 in vai out? Mitä tarkoittaa EK, Ei, Etla tai Etna? Katso video niin tiedät vastauksen näihin.

Viikko 7

Monta miljardia Kiky-rescuekoira on maksanut Eevalle? Miten päivittää ”köyhä mee töihin” -kommentointi tähän päivään? Entä miten hyvin onnistuu kahden viikon ruokaostokset 20 €:lla ?💸✍️🤔 Katso video niin tiedät vastaukset näihin.

Viikko 6

Vaalistaja in the house! Aika purkaa vaaliteemat niin, että erkkikin sen ymmärtää! 🔥

Vastaamme tällä viikolla mm. onko 70 % paljon vai vähän, mitä suomalaiset jättävät ravintolaan ja miksi hovimestareilta pitäisi piilottaa kynttilänjalat. Ja miten mikään tästä liittyy vaaleihin? 😬 Joka perjantai uusi ajankohtainen jakso – pysy kärryillä ja tilaa Vaalistajan uutiskirje!