31/03/23

Vältä seuraavan neljän vuoden tarpeettomat taivutukset ja kivuliaat leikkaukset äänestämällä 2.4.2023

Näin vältät kivuliaat leikkaukset, tarpeettomat taivutukset sekä alaspäinlaskevan palkan. Äänestä 2.4.2023.

Viikko 12

Nyt voi ennakkoäänestää! Tiedätkö jo mikä puolue on Veetien lemppari tai miksi kristillisdemokraateilla on viha-rakkaussuhde poskiin? Eeva ja Johannes lyövät faktat tiskiin tälläkin viikolla. :saluting_face:

Viikko 11

Tarkoittaako veroale matkaa Santorinille? Kumman pussiin 5 miljardin euron tulonsiirto päätyi: sairaanhoitajan vai sähköntuottajan?💸 Katso video niin tiedät voiko matkan Santorinille jo varata.

Viikko 10

Onnistuuko paikallinen sopiminen Ukkometson avulla? Onko virastotädit cool kun räppäävät vakavista aiheista? Katso video niin tiedät vastauksen näihin.

Viikko 9

Töitä tehdään palkan takia, mutta mitä jos siitä ei makseta? Kahvion munaleivätkään tuskin riittävät korvaukseksi🥲 Katso video niin tiedät millainen se munaleipä oikeasti on.

Viikko 8

Liittyykö Sanna Marinin biletys 💃 työttömyyteen? Onko parisuhdepostaukset 👩‍❤️‍👨 in vai out? Mitä tarkoittaa EK, Ei, Etla tai Etna? Katso video niin tiedät vastauksen näihin.

Viikko 7

Monta miljardia Kiky-rescuekoira on maksanut Eevalle? Miten päivittää ”köyhä mee töihin” -kommentointi tähän päivään? Entä miten hyvin onnistuu kahden viikon ruokaostokset 20 €:lla ?💸✍️🤔 Katso video niin tiedät vastaukset näihin.

Viikko 6

Vaalistaja in the house! Aika purkaa vaaliteemat niin, että erkkikin sen ymmärtää! 🔥

Vastaamme tällä viikolla mm. onko 70 % paljon vai vähän, mitä suomalaiset jättävät ravintolaan ja miksi hovimestareilta pitäisi piilottaa kynttilänjalat. Ja miten mikään tästä liittyy vaaleihin? 😬 Joka perjantai uusi ajankohtainen jakso – pysy kärryillä ja tilaa Vaalistajan uutiskirje!